Veka Softline 82

SOFTLINE 82 este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea. Sistemul SOFTLINE 82 are un design elegant cu muchii usor rotunjite.
Coeficientul remarcabil de izolare termica, de pana la Uw = 0,67 W/m2K, poate fi obtinut in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit. Astfel, sistemul SOFTLINE 82 indeplineste standardul de eficienta implicit caselor pasive.
Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL „Clasa A” si corespunde normativului european SR EN 12608 – clasa A. Rigidizarile din otel zincat de minim 2 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata.

Veka SoftLine 76

Sistemul SOFTLINE 76MD are o eficiență termică extraordinară și un design necoplanar cu canturi elegante și muchii uşor rotunjite. SOFTLINE 76MD este prevăzut cu trei rânduri de garnituri de etașare și o adâncime a profilului de 76 mm. Sistemul SOFTLINE 76MD poate fi folosit atât în cazul renovărilor, cât şi în cazul noilor construcții. Sistemul SOFTLINE 76MD permite ferestrei un coeficient de izolare termică de până la Uw = 0,75 W/m2K, în funcție de tipul de vitraj termoizolant folosit. Mereu respectăm cele mai înalte standarde de calitate RAL „Clasa A”, de aceea grosimea pereților este de 3 mm. Acest sistem este pregătit pentru rigidizări din oţel zincat conform prescripţiilor VEKA privind armăturile, minimum 2 mm, ceea ce conferă ferestrei termoizolante siguranță și durabilitate în exploatare.

Salamander bluEvolution 73

BluEvolution 73 este un profil cu 5 camere si este adecvat tuturor cerinţelor dvs. privind un design de fereastră ambiţios. Suprafețele excepțional de compacte fac ca profilul să nu fie doar foarte ușor de întreținut, ci oferă și o durată de viață excepțională. Sistemul de ferestre evită podurile termice și astfel reduce semnificativ costurile cu energia.  Structura inteligentă a profilului cu inserții mari din oțel asigură, de asemenea, stabilitate excelentă și fiabilitate funcțională fiabilă.
Cu un coeficient de transfer de căldură de până la Uf 1,2 W / (m²K),bluEvolution 73 asigură o bună izolare termică.
Cu grosimi de geamuri până la 44 mm, se poate realiza o izolarefonică de până la 46 dB.